Solis als werkgever

Wat wij doen? Betekenisvol werken.

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Solis.

Een inspirerende werkgever die om mensen geeft. Op elk moment en in iedere situatie. Als vanzelf je écht betrokken voelen bij cliënten, mantelzorgers, familie – dat is voor ons liefde en passie. Maar ook bij collega’s én jezelf. Ieder mag zijn wie hij is, met zijn of haar eigen verhaal.

Missie & Visie

Ouderenzorg bieden met liefde en passie met maar één doel: levensgeluk.

Zelf bepalen hoe je leven eruit ziet, ook als je ouder bent. Dat vraagt om een heel andere blik. Solis ziet jou staan!
Wij leveren ouderenzorg met liefde en passie in de volledige breedte. Samen steken we de handen uit de mouwen om mogelijkheden te blijven zien en te benutten. Zo verleggen we grenzen met één duidelijk doel voor ogen: ieder mens meer levensgeluk laten ervaren.

Waarom werken bij Solis?

Ieder mens is anders. En daarmee ook iedere dag in de zorg. Solis zorgt ervoor dat jij iedere dag nieuwe vaardigheden kan leren, dankbaar werk kan leveren en werkt vanuit een maatschappelijk belang. Solis heeft altijd een passende functie voor jou, of je nu een middelbareschooldiploma, een bachelordiploma of een gespecialiseerd medisch diploma hebt.

Wil jij weten waar je aan toe bent als je bij Solis komt werken? Om jou een tipje van de sluier te geven, hebben wij een aantal arbeidsvoorwaarden voor jou op een rijtje gezet:

Arbeidsvoorwaarden

  • Recht op een vakantietoeslag van 8%
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33​% van het jaarsalaris
  • (Vakantie)verlof met behoud van salaris
  • Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij doormiddel van van GoodHabitz en ons leerplein bieden een breed scala aan opleidingen, trainingen en cursussen.

Onze kernwaarden

  • Liefde & Passie Als je anders kijkt, kijk je met liefde en passie. Op elk moment en in iedere situatie. Je écht betrokken voelen bij cliënten, mantelzorgers en familie - dat is voor ons liefde en passie. Maar ook bij collega's én jezelf. Ieder mag zijn wie hij is, met zijn of haar eigen verhaal.
  • Verbindend Je gezien voelen als cliënt, als betrokken naaste en als medewerker. Elkaar écht zien en jezelf te durven laten zien maakt ons met elkaar verbonden. Met die verbondenheid zorgen we als vanzelf voor de mensen om ons heen én voor jezelf.
  • Aanpakken Samen steken we de handen uit de mouwen om mogelijkheden te blijven zien en benutten. We houden van aanpakken. Ieder op onze eigen manier. We creëren een werk- en leeromgeving waar collega's hun talenten en interesses kwijt kunnen. We vinden zowel persoonlijke als professionele groei belangrijk en staan hierin open in het aanpakken en scheppen van (nieuwe) mogelijkheden.
  • Grensverleggend Van nature zijn we nieuwsgierig. We hebben het lef om anders te kijken en te zien hoe het anders kan. We moedigen diegenen die het anders doen aan. We durven nieuwe zorgtechnologieën te implementeren. Daarmee verleggen we grenzen voor een duurzame toekomst en met één duidelijk doel voor ogen: ieder mens meer levensgeluk laten ervaren.