Ik wil vrijwilligerswerk doen.

  • Ik wil als vrijwilliger het verschil maken.
  • Ik wil een directe bijdrage leveren aan het leefplezier van cliënten.
  • Ik word er blij van om iets voor een ander te kunnen betekenen.
  • Ik het leven van anderen graag verrijken, maar ook mezelf.
Medewerker Vrijwilliger

Waarom vrijwilligers?

Vrijwilligers van Solis zijn mensen, jong en oud, die een deel van hun tijd investeren in onze bewoners en onze cliënten thuis. De tijd en energie die vrijwilligers besteden aan onze cliënten zijn van onschatbare waarde. Persoonlijke aandacht, kennis, een frisse blik, het uitwisselen van cultuur, nieuwe ideeën en een paar extra handen maken het verschil.

Onze vrijwilligers kunnen zelf aangeven wat ze graag doen, wanneer en hoe vaak. Samen met jou inventariseren wij je mogelijkheden en wensen en zoeken wij naar werk dat voor beide partijen past. Iedereen kan bij ons aan de slag; we hebben slechts een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig om een zorgvuldige omgang met onze cliënten te waarborgen. Vervolgens wordt je training en scholing aangeboden om voorbereid aan de slag te kunnen met het vrijwilligerswerk.

Thuis of in woonzorgcentra

Als vrijwilliger van Solis kun je aan de slag in één van onze woonzorgcentra, maar ook bij de cliënten thuis. Wil je helpen bij mensen thuis of in één van onze woonzorgcentra, dan kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator.

Vrijwilligerscoördinator

De vrijwilligerscoördinator voor alle Solis locaties:
Maaike van den Berg - Visscher
maaike.visscher@zorggroepsolis.nl
tel.: (0570) 698 200       


 

 

Niet helemaal wie je bent? Kijk eens naar de andere opties.